Skip to main content

Over Kelly

Mijn naam is Kelly Cornelissen. Ik ben de praktijkhouder van Tandartspraktijk Cornelissen. In 2004 behaalde ik mijn diploma Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2005 heb ik mijn eigen praktijk, toen nog gevestigd op een andere locatie. Inmiddels zitten wij sinds februari 2013 met veel plezier aan de Marialaan 116 in Nijmegen binnen Mondzorg de Paladijn en vanaf januari 2024 onder mijn eigen naam Tandartspraktijk Cornelissen.

Ik heb affiniteit met angstige patiënten en met kinderen. Ik stel patiënten op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en neem daar ook de tijd voor. Verder houd ik mijn kennis up-to-date door regelmatig nascholing te volgen in binnen- en buitenland.

BIG: 19062211002/ KNMT :1980048/KRT geregistreerd

 

Tandartspraktijk Cornelissen is een professionele en persoonlijke praktijk in een mooi nieuwbouw pand. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons voorop: Het gaat tenslotte om uw gebit en daar besteden we veel tijd en aandacht aan!

Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud. Wij vinden dat een tandartsbezoek ook fijn en prettig moet zijn. Dit willen wij bereiken door een persoonlijke benadering en het creëren van een ontspannen sfeer, zodat u zich ook echt thuis voelt bij ons in de praktijk. Wij hebben een hecht team, dat het vak erg serieus neemt en u ook op uw gemak wil laten voelen. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke, respectvolle en kundige benadering!

U kunt bij ons kiezen voor een vaste behandelaar. Hierdoor voelt u zich snel op uw gemak bij uw behandelaar. We realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien en hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de patiënt. Echter kan het gebeuren, dat bijvoorbeeld door vakantie of ziekte van 1 van onze medewerkers , u geholpen wordt door een andere medewerker